چکیده :

در این تحقیق ارزیابی مخاطرات آتش سوزی در آشپزخانه، سالن غذاخوری، کانکس ها و دفاتر اداری پروژه به روش ویلیام فاین و استفاده از ماتریس خطر انجام شد. در این روش ابتدا مخاطرات بر اساس نوع عوامل زیان آور محیط کار و علل آن ها شناسایی شدند. سپس نوع خسارات جانی و مالی مشخص گردید و اقدامات کنترلی موجود ارائه شد. بر اساس ارزیابی ریسک انجام شده 8 خطر شناسایی شد که در سالن غذاخوری و دفاتر و کانکس ها خطرات در سطح ریسک پایین قرار داشتند. در این تحقیق خطرات شناسایی شده در آشپزخانه در سطح بالا و غیر قابل قبول بودند. دفاتر اداری، آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری در حوادث آتش سوزی از انواع مکان های پرخطر محسوب می شوند. تدارک و نگهداری اقدامات اجباری پیشگیری و حفاظت از آتش سوزی منجر به تعداد کمتری از آتش سوزی، جراحات، تلفات جانی و خسارات مالی می شود. این امر از طریق کاهش خطرات آتش سوزی در تاسیسات ساخته شده قابل دستیابی است. این مقاله یک رویکرد سیستماتیک برای ارزیابی سطح انطباق با اقدامات حفاظتی و پیشگیری از حریق فعال و غیرفعال اجباری در دفاتر اداری، آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری ارائه می‌کند. این مطالعه زمینه را برای افزایش دانش ایمنی حریق مبتنی بر رفتار متخصصان طراحی، توسعه دهندگان دفاتر اداری، آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری، مالکان و مدیران تاسیسات در مورد خطرات احتمالی آتش سوزی در دفاتر اداری، آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری فراهم می کند.

کلید واژگان :

ایمنی حریق، پیشگیری آتش سوزی، ارزیابی خطر آتش سوزی، آشپزخانه، سالن غذاخوری



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک