چکیده :

مينه و هدف: عليرغم پيشرفتهايي كه در حوزه فناوريهاي علوم و صنايع غذايي صورت گرفته است، اما بيماريهاي ناشي از پختن غذا به عنوان مهمترين مساله در جهان باقي مانده است. در سراسر جهان صدها ميليون انسان به بيماريهاي قابل انتقال از طريق غذا و آب مبتلا هستند اين مساله در كشورهاي در حال توسعه و در ميان افرادي كه به ضعف سيستم ايمني و يا سوء تغذيه مبتلا هستند در حال افزايش است. ...

کلید واژگان :

صنايع غذايي، كباب، همبرگر، آلودگي ميكربي



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک