چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
مينه و هدف: عليرغم پيشرفتهايي كه در حوزه فناوريهاي علوم و صنايع غذايي صورت گرفته است، اما بيماريهاي ناشي از پختن غذا به عنوان مهمترين مساله در جهان باقي مانده است. در سراسر جهان صدها ميليون انسان به بيماريهاي قابل انتقال از طريق غذا و آب مبتلا هستند اين مساله در كشورهاي در حال توسعه و در ميان افرادي كه به ضعف سيستم ايمني و يا سوء تغذيه مبتلا هستند در حال افزايش است. ...
کلید واژگان :صنايع غذايي، كباب، همبرگر، آلودگي ميكربي
ارزش ریالی : 100000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 7153538526070973
- سال انتشار : 1391
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران
- برگزار کنندگان : دانشگاه شهید باهنر کرمان
- تاریخ ثبت : 1397/06/05 20:24:20
- ثبت کننده : ابوالفضل جعفری ثالث
- تعداد بازدید : 210
- تعداد فروش : 0