لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 نکاتی در مورد مصرف روغن ها سایر 1395 تائید شده
2 بررسی اثر اشعه یونیزاسیون و تابش مادون قرمز بر میکروارگانیسم های مواد غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 2018 تائید شده
3 ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 1399 تائید شده
4 نقش و کار برد انتی اکسیدان های مختلف در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری لیپیدها مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده
5 ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده
6 تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه زنیان و دارچین در پایداری اکسیداتیو روغن سویا مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده
7 بررسی رابطه ی مزاج با واکنش و ظرفیت سیستم دفاعی بدن مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده
8 امگا-3 طویل زنجیره در علوم تغذیه و بلغم مورد نیاز مغز در طب سنتی سایر 1395 تائید شده
9 مروری بر کاربرد برخی مغذی کننده ها و بیوپلیمرهای غلات و شبه غلات در فرمولاسیون ارد،نان و محصولات فراسودمند مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1395 تائید شده
10 بررسی انواع سوبستراهای مناسب برای رشد و فعالیت میکروارگانیسم های پروبیوتیک مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده