لیست آخرین مقالات
ردیف | عنوان مقاله | نوع مقاله | سال | وضعیت |
---|---|---|---|---|
11 | تاثير نشاسته تعديل شده ذرت بر ويژگيهاي رئولوژيكي خمير و كيفيت نان بربري | پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 | 1393 | تائید شده |
12 | تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
13 | تاثیر گاز ازن بر روي نگهداري گندم | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
14 | بررسی شمارش کلی میکروارگانیسم ها در صنعت آرد | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
15 | تاثير شير خشك سويا بر روي ويژگيهاي فيزيكي وشيميايي آرد بربري | چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد) | 1393 | تائید شده |
16 | تاثير شير خشك سويا بر روي فعاليت آلفا آميلازي آرد وبياتي نان بربري | چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد) | 1393 | تائید شده |
17 | بررسی میزان سرب وکادمیوم در صنعت آرد | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
18 | مقایسه میزان مایکوتوکسین در سیلوي فلزي و انبار ساده در کارخانجات آرد | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1392 | تائید شده |
19 | بررسی ارقام تجاري گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1392 | تائید شده |
20 | تاثير شير خشك سويا بر روي خواص رئولوژي خمير نان بربري | پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 | 1390 | تائید شده |

مریم شمشیرساز
سطح : پژوهشگر 3
کد پژوهشگری : 9866142000006
دانشجوی دکتری
حق عضویت سالانه : پرداخت نشده
صفحه فروشگاه ها
اضافه نمودن به دوستان ارسال پیام به کاربر
سوابق کاری و پژوهشی
مقالات 22
کتاب ها 0
اختراعات 0
طرح های پژوهشی 1
جشنواره ها 14
کمیته ها 0
پایان نامه ها 1
سوابق کاری 1
مهارت ها 3
سوابق تحصیلی 1
بخش کاربری
لیست دوستان و همکاران