لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
21 بسته¬بندی¬های نوین در صنعت غذا مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1389 تائید شده
22 ارزيابي ايمني مواد غذايي گياهي ) GMتغيير ژنتيكي يافته( به لحاظ آلرژي زايي مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1389 تائید شده
23 ضرورت بکارگیری سیستم HACCP در صنعت نوشیدنی میوه ای مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1389 تائید شده
24 غذاهای عملگر مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1388 تائید شده
25 مقایسه پایداري روغن سه رقم عمده کلزاي استان گلستان طی دوره نگهداري پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1388 تائید شده
26 بررسي اثر پيشتيمار حرارتي و نوع پرس بر ميزان پايداري اكسيداتيو روغن كلزاي استخراج شده طي دوره نگهداري پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1388 تائید شده
27 مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عناصر معدنی موجود در روغن ارقام عمده کلزا .) (Brassica napus Lدر استان گلستان پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1388 تائید شده
28 نقش غذاهای ارگانیک در سلامت خانواده مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1388 تائید شده
29 بررسي اثر نوع پرس بر ترکيب اسيدهاي چرب، ترکيبات روغن و خواص فيزيکوشيميايي روغن کلزا مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1387 تائید شده