چکیده :

مطالعات مختلف حاکی از آن است که آسیب به ملکول DNA باعث افزایش احتمال بروزبیماری هایی چون سرطان می شود. آسیب DNAدر اثر عوامل مختلفی مانند: اشعه ایکس ، اشعه ماوراء بنفش و چندین ماده سمی ایجاد می شود. از عوامل دیگری که ممکن است باعث صدمه وآسیب به ملکول DNA شوند، می توان به عوامل تغذیه ای اشاره کرد.اطلاعات ضد ونقیضی در مورد تأثیر عوامل مختلف محیطی و تغذیه ای بر آسیب به ملکول DNA بدست آمده که نشان می دهد هنوز با اطمینان نمی توان در مورد آنها اظهار نظر کرد.

کلید واژگان :

تغذیه، ژنوم انسانی



ارزش ریالی : 150000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک