چکیده :

رنگ و خصوصيات ظاهري محصولات به عنوان معيارهاي مهم جهت ارزيابي در تجارت به شمار مي آيد.کيفيت بسياري از محصولات توسط رنگ آنها تعيين مي شود. که به خصوص در مورد محصولات کشاورزي از قبيل ميوه ها ، سبزيجات و دانه هاي غلات مطرح است. ارزيابي بشر به صورت دستي به عنوان يکي از ابتدا ئي ترين روش هاي ارزيابي کيفيت براي فرايند هاي درجه بندي و سورت محصولات غذايي مطرح بود. چشم بشر قادر به رويت باند باريکي از طول موج در منطقه ي مرئي (700-400) نانومتر مي باشد. بعضي از خصوصيات و آسيب هاي داخلي و خارجي درمنطقه نورغير مرئي قابل تشخيص هستند. اين عوامل سبب مطالعه در مورد وسايل حساس به طيف وسيعي از امواج الکترو مغناطيسي در تعيين کيفيت محصولات کشاورزي گرديده است. پديده NDT (destructive Test-Non) در روش هاي نوري راه حل مناسبي جهت ارزيابي کيفيت بسياري از ميوه ها مي باشد.

کلید واژگان :

روش غیر مخرب امواج تاخیری نور میوه



ارزش ریالی : 150000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک