چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
درجه بندی محصولات کشاورزی بر اساس شکل یکی از مراحل مهم پس از برداشت جهت افزایش بازارپسندی میباشد. هدف از این پژوهش درجه بندی خیار بر اساس شکل با استفاده از روش پردازش تصویر است. تصاویر 102 نمونه خیار رقم سوپر دومینوس در شکل های مختلف )راست، خمیده و مخروطی ( تهیه گردید. پس از پیش پردازش تصاویر، ویژگی های ابعادی مانند طول و عرض، و ویژگی های شکلی مانند وسعت، محیط، کشیدگی، فشردگی، گردی، مساحت، مرکز گریزی، مرکز سطح، ناهمگنی مرکز سطح و ناهمگنی عرضی استخراج شد. پس از انتخاب ویژگی های کارا، جهت طبقه بندی ویژگی های استفاده )QDA( و تحلیل تفکیک درجه دوم )LDA( استخراج شده از روش های تحلیل تفکیک خطی 19 درصد به دست آمد. / 11 و 1 / به ترتیب برابر 2 QDA و LDA شد. دقت طبقه بندی
کلید واژگان :خیار، پردازش تصویر، درجهبندی، تحلیل تفکیک.
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک