چکیده :

یکی از مشکلات بزرگ در صنعت غذا و مواد غذایی، نگهداري و فساد آنها میباشد که عمدتا به دلایل آلودگیهاي میکروارگانیسمی اتفاق میافتد. را نام برد. ازن داراي CO از مهمترین روشهاي اطمینان بخش کنترل بهداشت و امنیت مواد غذایی، می توان استفاده از گاز ازن و 2 کاربردهاي بالقوه متعددي در صنایع غذایی به دلیل مزایاي آن نسبت به عوامل ضد میکروبی سنتی مانند کلر، سوربات هاي پتاسیم ، و غیره هستند. این فناوري براي غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها و آنزیم ها بدون عوارض جانبی قابل توجهی در خواص حسی و یا تغذیه نشان داده شده است.در این مطالعه خواص رئولوژیکی پوشش مواد غذایی، تاثیر ازن بر خواص رئولوژیکی غلات وحبوبات، روغن ها، اثرات فاز متراکم دي در بافت مواد غذایی و فراورده هاي لبنی موردبررسی قرار گرفته است. مطالعات نشان داده اند که تکنیک هاي (DPCD) اکسید کربن ممکن است مزایاي منحصر به فرد براي فراوري مواد غذایی با اثرات حداقل DPCD طبیعی غیر حرارتی نگهداري غذا مانند ازن و و یا مورد نظر بر روي خواص رئولوژیکی مواد غذایی ارائه دهد.

کلید واژگان :

ازن،Co2,خواص رئولوژیکی، خواص حسی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک