چکیده :

مواد غذایی انسانی و غذاي فر آوري شده ترکیبی بسیار پیچیده است که براي تامین امنیت بسیار مهم و ضروري است .فن آوري پروتئو میکس با استفاده از روش هاي مختلف :جدا سازي ،کارایی و عملکرد بالا مانند:دو بعدي ، ژل الکترو فورز ،تک بعدي ،چند بعدي،کروماتوگرافی ،همراه با طیف سنج جرمی با وضوح بالا داراي قدرت و نظارت بر ترکیب بندي پروتئین از مواد غذایی و تغییرات خود در طول فرآیند تولید می باشد .استفاده از پرو تئومیکس در تکنو لوژي مواد غذایی به ویژه براي بررسی خصوصیات و استاندارد سازي مواد اولیه در توسعه فرآیند ،شناسایی و تنوع دسته به دسته ایی و کنترل کیفیت نهایی محصول توجه بیشتر به جنبه هاي ایمنی مواد عذایی به ویژه در مورد ایمنی بیولوژیکی و میکروبی استفاده از غذاها ي اصلاح شده ژنتیکی می باشد .

کلید واژگان :

پروتئومیکس، ایمنی مواد غذایی ،کیفیت غذا ، پروتئین ها و پپتید هاي غذایی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک