چکیده :

Chlorella Vulgaris کلرلا ولگاریس نوعی جلبک سبز رنگ میکروسکوپی ساکن در آبهای شیرین میباشد در بین انواع جلبک های دریایی که بالغ بر 180گونه است، کلرلا، یک نوع جلبک سبز تک سلولی است که سالهاست در بسیاری از کشورها به عنوان ماده غذایی پرارزش مورد استفاده قرار می‌گیرد. که بیشترین مطالعات و مقالات علمی در خصوص آن انجام پذیرفته و بیشترین مطالعات علمی را در جهان به خود اختصاص داده است. کلرلا اندازه ای در حدود یک گلبول قرمز دارد و غشاء سلولی خاصی که دارد می تواند دی اکسین ، سرب ، جیوه و سایر سموم را به خود جذب نماید. ما در این مقاله به بررسی تاثیر بسزای این جلبک در امنیت غذایی ، اثر این جلبک ها در مواجهه با فلزات سنگین ، سلامت انسان ، مواد مغذی آن ، مواد معدنی ، ویتامین های آن ، خواص ضد باکتریایی و ... می پردازیم.

کلید واژگان :

جلبک ، کلرلا ولگاریس ، سلامت انسان ، امنیت غذایی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک