چکیده :

مقدمه نوعی گیاه و ادویه ای است که از آن گیاه تهیه م یشود. زردچوبه )Curcuma Longa : زردچوبه یا زرچوبه یا زرده چال )نام علمی یک گیاه گل دار از راسته زنجبیل سانان و تیره زنجبیلیان است. پودر زردچوبه به رنگ زرد تیره و گاهی روشن است که یکی از پرکاربردترین ادویه ها به شمار م یرود. رویشگاه اصلی این گیاه هند است عوارض و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را تشکیل م یدهد. این گیاه یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است و باعث کاهش التهاب در بدن، ترمیم پوست و بهبود حواس شناختی)حافظه( می شود. زردچوبه به دلیل غنی بودن از ترکیبی شیمیایی به نام کورکومین باعث بهبود مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی، خنثی شدن انسولین اضافی خون و درنتیجه جلوگیری از خستگی ناشی از کاهش گلوکز خون و کاهش اشتها و وزن م یشود.

کلید واژگان :

زرچوبه، آنتی اکسیدان، ادویه



ارزش ریالی : 150000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک