جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Study on some suggested measures of milk yield persistency and their relationships
1394/12/26 13:52:33
نویسندگان :
هادی آتشی
محمد مرادی شهربابک
علی رضا عبدالمحمدی
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2006
محل پذیرش : International Journal of agriculture and Biology
«
1
»
دسته بندی مقالات
9097
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4083
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5668
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13501
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1303
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1149
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
87
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
ترویج عفاف و حجاب و ارتقای عزت و امنیت زنان در خانواده و اجتماع
1400/04/15 15:04:17
Study of Biology Lobesia botrana Den. & Schiff. (Lepidoptera: Tortricidae) and Determination of Spraying Time in Vineyards of South‐West of Iran
1394/04/08 23:43:21
تحليلي بر الگوي پراکنش و توزيع مراکز درماني و مکان يابي بهينه درمانگاه هاي جديد (نمونه موردي: شهر پيرانشهر)
1396/08/03 12:45:21
Anatomical structural differences between branch and trunk in Ailanthus altissima wood
1394/03/27 19:22:57
Chemical Composition and Microbiological Quality of the Central Restaurant Food of Hamedan University of Medical Sciences
1393/11/20 19:40:49