جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Effects of gel parameters on the synthesis and characteristics of W-type zeolite nanoparticles
1395/02/02 00:06:35
نویسندگان :
Hojjatollah Maghsoodloorad
Seyed Mojtaba Mirfendereski
Toraj Mohammadi
Afshin Pak
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2011
محل پذیرش : Clays and Clay Minerals
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Presenting VALIT Frameworks and Comparing between Them and Other Enterprise Architecture Framework
1397/05/20 09:45:11
بررسی رعایت حقوق همسایگان در دین مبين اسلام بر مبناي کلام حضرت سجاد(ع)از منظر صحيفه سجادیه
1395/06/06 11:42:38
بررسی تأثیر سیاست های اقتصادی(سیاست های پولی و مالی) بر منتخبی از شاخص های فضای کسب وکار در میان کشورهای D8
1394/01/19 12:40:54
تاثیر محدودیت ها و نابسامانی های اقتصادی به عنوان یکی از چالش های اجتماعی بر رونق کسب و کار
1403/03/19 00:26:32
Tuning of hydrophilic Ionic liquids concentration: A way to prevent enzyme instability
1394/08/23 16:01:52