نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

توليد ميزان اسيد گلوكورونيك بالا در نوشابه تخميري كومبوچا تحت شرايط محيطي 1395/11/09 10:06:54

نویسندگان : فرانک بیگ محمدی احمد کرباسی زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : علوم غذایی و تغذیه

استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا 1395/06/05 15:24:54

نویسندگان : مراحم آشنگرف ایرج نحوی
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : مجله علوم غذایی و تغذیه