جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Monitoring the Chemical and Microbiological Changes During Ripening of Iranian Probiotic Low-Fat White Cheese
1397/11/09 10:45:38
نویسندگان :
N. Sabbagh
H. R. Gheisari
and M. Aminlari
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2010
محل پذیرش : American Journal of Animal and Veterinary Sciences 5 (4): 249-257, 2010
«
1
»
دسته بندی مقالات
9117
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4157
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5721
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13787
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1244
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Effect of Office Automation on Improving the Decision-Making in Sorinet Kish Managers
1395/10/18 16:43:52
Strategy Analysis of the Shia With the centrality in Azerbaijan
1394/01/29 23:22:28
The Capabilities of Iranian Hospitals in Attracting Medical Tourists; Based on Joint Commission International: A Case Study of Shiraz Hospitals
1395/11/17 14:14:47
تعمیر سریع ترك در قطعات فلزي دستگاه ها در شرایط بحرانی، صفحات 26-28
1395/08/26 13:22:14
INVESTIGATING THE RELATIONSHIP BETWEEN BRAND DEVELOPMENT AND COMPANY IMAGE ;( CASE STUDY: NIVEA PRODUCTS)
1394/04/28 02:15:03