جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Effect of Soaking Temperature and Steaming Time on the Quality of Parboiled Iranian Paddy Rice
1395/11/02 11:41:47
نویسندگان :
Ebrahim Taghinezhad
Mohammad Hadi Khoshtaghaza
Saeid Minaei
Asefeh Latifi
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : International journal of food engineering
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4168
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13810
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1257
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی میزان شیوع کودک آزاری و برخی از علل جمعیت شناختی تاثیرگذار بر روی آن در مدارس راهنمایی
1396/08/02 13:12:58
آموزش معماری در تعامل میان فناوری و تاریخ
1396/08/02 19:02:08
Anti-Viral Evaluation of Sesquiterpene Coumarins from Ferula assa-foetida against HSV-1
1395/10/09 19:29:48
تحليل اثرات عوامل فرهنگي- اجتماعي بر موفقيت تعاوني هاي توليدي محصولات خارج از فصل استان کرمانشاه
1394/10/27 11:18:54
Examining the Effects of R&D and Human Capital on Export of Iran
1395/10/06 10:36:10