نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07

نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Investigating inappropriate admissions and hospitalizations in Yasuj educational hospitals based on appropriateness evaluation protocol (AEP): A case study in the internal and surgical wards 1397/10/19 09:12:27

نویسندگان : Hamed Rahimi Rahim Ostovar Leila Vali Parvin Angha
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Journal of Health Planning and Management

APPROACHES TO ACHIEVE THE ECONOMIC RESISTANCE DESIRED BY SUPREME LEADER BY USING THE STRUCTURE OF SOCIAL CAPITAL 1397/10/18 20:28:16

نویسندگان : یونس فروزان حامد فروزان
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of biology, pharmacy and allied Science

Introduction to the Concept of Cultural Identity in the Societies of the Third World 1397/10/18 19:43:11

نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Social Science

Mobile Social Networking Role in Reconstruction and the Formation of Cultural Identity - Religion of Members 1397/10/18 19:34:39

نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده محمود شهابی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Review of Management and Marketing

Gelatin production using fish wastes by extracted alkaline protease from Bacillus licheniformis 1397/10/18 14:40:27

نویسندگان : Armin Mirzapour Kouhdasht Marzieh Moosavi-Nasab Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : J Food Sci Technol https://doi.org/10.1007/s13197-018-3449-7

Detection of inv A gene of Salmonella by DNA-gold nanoparticles biosensor and its comparison with PCR 1397/10/18 14:01:09

نویسندگان : Marjan Majdinasab Mahmood Aminlari Mohammad H. Sheikhi Mehrdad Niakousari Shahram Shekarforoosh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Journal of Experimental Nanoscience, 2013 Vol. 8, No. 2, 223–239,

Effect of pH, temperature and sodium bisulfite or cysteine on the level of Maillard-based conjugation of lysozyme with dextran, galactomannan and mannan 1397/10/18 13:51:58

نویسندگان : Christine Scaman S. Nakai Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2006 محل پذیرش : Food Chemistry Volume 99, Issue 2, 2006, Pages 368-380

Study of telomerase activity, proliferation and differentiation characteristics in umbilical cord blood mesenchymal stem cells 1397/10/18 11:11:56

نویسندگان : .Karimi T Eslaminejad, M. B Mahmood Aminlari Shahverdi, A
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, Shiraz University

Prevention of Selenite-induced Cataract by L-Cysteine and Vitamin C in Rats 1397/10/18 11:01:45

نویسندگان : HR Jahadi Hosseini Mahmood Aminlari MR Khalili
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : 81-287, (4)10 Iranian Red Crescent Medical Journal

Changes in the solubility and SDS-PAGE profile of hey proteins during storage at different temperatures: A kinetic study 1397/10/18 10:38:07

نویسندگان : Hosseinpour S. Izadi, M Mahmood Aminlari Ramezani, R. Tavana M
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : ISABB Journal of Food and Agriculture Science Vol. 1(1), pp. 15-21,

Glycated Hemoglobin is an Indicator of Blood Glucose Status in Horses: Preliminary Study 1397/10/18 10:00:21

نویسندگان : Homayon Reza Shahbazkia Behzad Shareghi Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2010 محل پذیرش : Journal of Equine Veterinary Science

A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage 1397/10/18 09:44:09

نویسندگان : Hamid Reza Ghaisari Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Veterinarski Arhiv

Comparative studies on calpain activity of different muscles of cattle, camel, sheep and goat 1397/10/18 09:32:11

نویسندگان : Ghaisari Hamid Reza Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2007 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, University of Shiraz, Vol. 8, No. 3, Ser. No. 20, 2007

Independence of Iraqi Kurdistan, Iran’s National Security and Possible Scenarios 1397/10/17 16:56:33

نویسندگان : یونس فروزان عبدالرضا عالیشاهی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Bioterrorism & Biodefense

Evaluation of PCR, Culture and serology methods for the Detection of Brucella spp in fresh cheese samples 1397/10/17 16:36:28

نویسندگان : Atoosa Farrokh ََAli Reza Farrokh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : International journal of Agronomy and Plant Production. Vol., 4 (2), 319-323, 2013

Antimicrobial activity of peptides derived from enzymatic hydrolysis of goat milk caseins 1397/10/17 15:06:45

نویسندگان : Mehrnaz Esmaeilpour Mohammad Reza Ehsani Mahmoud Aminlari Shahram Shekarforoush Ebrahim Hosseini
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Comp Clin Pathol (2016) 25:599– 605 DOI 10.1007/s00580-016-2237-x