
Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59
نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07
نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Investigating inappropriate admissions and hospitalizations in Yasuj educational hospitals based on appropriateness evaluation protocol (AEP): A case study in the internal and surgical wards 1397/10/19 09:12:27
نویسندگان : Hamed Rahimi Rahim Ostovar Leila Vali Parvin Anghaزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Journal of Health Planning and Management

APPROACHES TO ACHIEVE THE ECONOMIC RESISTANCE DESIRED BY SUPREME LEADER BY USING THE STRUCTURE OF SOCIAL CAPITAL 1397/10/18 20:28:16
نویسندگان : یونس فروزان حامد فروزانزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of biology, pharmacy and allied Science

Introduction to the Concept of Cultural Identity in the Societies of the Third World 1397/10/18 19:43:11
نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زادهزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Social Science

Mobile Social Networking Role in Reconstruction and the Formation of Cultural Identity - Religion of Members 1397/10/18 19:34:39
نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده محمود شهابیزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Review of Management and Marketing

Gelatin production using fish wastes by extracted alkaline protease from Bacillus licheniformis 1397/10/18 14:40:27
نویسندگان : Armin Mirzapour Kouhdasht Marzieh Moosavi-Nasab Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : J Food Sci Technol https://doi.org/10.1007/s13197-018-3449-7

Detection of inv A gene of Salmonella by DNA-gold nanoparticles biosensor and its comparison with PCR 1397/10/18 14:01:09
نویسندگان : Marjan Majdinasab Mahmood Aminlari Mohammad H. Sheikhi Mehrdad Niakousari Shahram Shekarforooshزبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Journal of Experimental Nanoscience, 2013 Vol. 8, No. 2, 223–239,

Effect of pH, temperature and sodium bisulfite or cysteine on the level of Maillard-based conjugation of lysozyme with dextran, galactomannan and mannan 1397/10/18 13:51:58
نویسندگان : Christine Scaman S. Nakai Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2006 محل پذیرش : Food Chemistry Volume 99, Issue 2, 2006, Pages 368-380

Study of telomerase activity, proliferation and differentiation characteristics in umbilical cord blood mesenchymal stem cells 1397/10/18 11:11:56
نویسندگان : .Karimi T Eslaminejad, M. B Mahmood Aminlari Shahverdi, Aزبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, Shiraz University

Prevention of Selenite-induced Cataract by L-Cysteine and Vitamin C in Rats 1397/10/18 11:01:45
نویسندگان : HR Jahadi Hosseini Mahmood Aminlari MR Khaliliزبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : 81-287, (4)10 Iranian Red Crescent Medical Journal

Changes in the solubility and SDS-PAGE profile of hey proteins during storage at different temperatures: A kinetic study 1397/10/18 10:38:07
نویسندگان : Hosseinpour S. Izadi, M Mahmood Aminlari Ramezani, R. Tavana Mزبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : ISABB Journal of Food and Agriculture Science Vol. 1(1), pp. 15-21,

IDENTIFICATION AND EXTRACTION OF E. coli O157:H7 MICROORGANISM FROM CHICKEN, DUCK, OSTRICH, QUAIL, MANURE AND CRUDE VEGETABLES, ALONG WITH INVESTIGATING THE EFFECT OF HEAT ONIDENTIFICATION AND EXTRACTION OF E. coli O157:H7 MICROORGANISM FROM CHICKEN, D 1397/10/18 10:22:01
نویسندگان : Hamid Ezzatpanah Seyed Mohammad Hosseini Seyed Shahram Shekar-Foroush Mahmoud Aminilari Davoud Ataei Gholam Reza Yasaeeزبان : انگلیسی سال انتشار : 2010 محل پذیرش : Advances in Food Sciences

Glycated Hemoglobin is an Indicator of Blood Glucose Status in Horses: Preliminary Study 1397/10/18 10:00:21
نویسندگان : Homayon Reza Shahbazkia Behzad Shareghi Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2010 محل پذیرش : Journal of Equine Veterinary Science

A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage 1397/10/18 09:44:09
نویسندگان : Hamid Reza Ghaisari Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Veterinarski Arhiv

Comparative studies on calpain activity of different muscles of cattle, camel, sheep and goat 1397/10/18 09:32:11
نویسندگان : Ghaisari Hamid Reza Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2007 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, University of Shiraz, Vol. 8, No. 3, Ser. No. 20, 2007

High dose Allura Red, rather than the ADI dose, induces structural and behavioral changes in the medial prefrontal cortex of rats and taurine can protect it 1397/10/17 21:36:15
نویسندگان : Ali Noorafshan Maedeh Hashemi Saied Karbalay-Doust Fatemeh Karimiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Acta Histochemica

Independence of Iraqi Kurdistan, Iran’s National Security and Possible Scenarios 1397/10/17 16:56:33
نویسندگان : یونس فروزان عبدالرضا عالیشاهیزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Bioterrorism & Biodefense

Evaluation of PCR, Culture and serology methods for the Detection of Brucella spp in fresh cheese samples 1397/10/17 16:36:28
نویسندگان : Atoosa Farrokh ََAli Reza Farrokhزبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : International journal of Agronomy and Plant Production. Vol., 4 (2), 319-323, 2013

Antimicrobial activity of peptides derived from enzymatic hydrolysis of goat milk caseins 1397/10/17 15:06:45
نویسندگان : Mehrnaz Esmaeilpour Mohammad Reza Ehsani Mahmoud Aminlari Shahram Shekarforoush Ebrahim Hosseiniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Comp Clin Pathol (2016) 25:599– 605 DOI 10.1007/s00580-016-2237-x
دسته بندی مقالات
- 9119 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4160 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5727 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13792 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1314 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1255 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4