نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12

نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasab
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology

Influence of combined vacuum packaging and pomegranate peel extract on shelf life and overall quality of pacific white shrimp (Peneous vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:33:13

نویسندگان : Basiri S Shekarforoush, S. S Aminlari, M Abhari, Kh Berizi, E
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : ,Vol. 15, No. 1, Ser. No. 46, Pages 23-29, Iranian Journal of Veterinary Research

The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:24:29

نویسندگان : Sara Basiri Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Sohrab Akbari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology 60 (2015) 1025e1033

CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44

نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moraveji
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115

Evaluating the position of urban waste landfill sites in Astara based on Olecno index 1397/10/21 13:27:59

نویسندگان : Seiied Taghi Seiied Safavian Nima Khanzadeh Rouzbeh Zargari Asl
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : MAGNT Research Report

(Innovative incorporation of SWOT and TOPSIS (T,SWOT 1397/10/21 13:21:24

نویسندگان : Taghi Seiied Safavian Taleb Abdollahi Nima Khanzadeh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : waste management, optimal strategies, TOPSIS, SWOT, AHP, Ardabil Province

Production and properties of tragacanthin-conjugated lysozyme as a new multifunctional biopolymer 1397/10/21 11:13:51

نویسندگان : Roya Koshani Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakosari Asgar Farahnaky Golamreza Mesbah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Hydrocolloids 47 (2015) 69e78

Lead and Zinc levels in Scomberomorus guttatus, Scomberomorus commerson and Otolithes ruber from Hendijan, Iran 1397/10/21 11:09:14

نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Advances in Environmental Biology

Proximate composition of farmed fish, Oncorhynchus mykiss and Cyprinus carpio from Iran 1397/10/21 11:06:47

نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده وحیده کریمی ساری
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2102 محل پذیرش : Advances in EAdvances in Environmental Biology

Determination of heavy metals in Liza abu from Karkheh and Bahmanshir Rivers in Khoozestan from Iran 1397/10/21 11:04:07

نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده محبوبه بهشتی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Advances in Environmental Biology

Synthesis, physicochemical and immunological properties of oxidized inulin–l-asparaginase bioconjugate 1397/10/21 11:03:51

نویسندگان : Mohammad Reza Tabandeh Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Journal of Biotechnology 141 (2009) 189–195

Polymorphism identification and cardiac gene expression analysis of the calsequestrin 2 gene in broiler chickens with sudden death syndrome 1397/10/21 10:49:04

نویسندگان : M. Basaki K. Assasi M.R. Tabandeh M. Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : British Poultry Science

Purification and characterization of an antiviral protein from prickly pear (Opuntia ficus-indica (L.) Miller) cladode 1397/10/21 10:35:57

نویسندگان : Rasoul Rasoulpour Alireza Afsharifar Keramat Izadpanah Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Crop Protection 93 (2017) 33e42

Antioxidant, ACE-Inhibitory and antibacterial activities of Kluyveromyces marxianus protein hydrolysates and their peptide fractions 1397/10/21 10:24:37

نویسندگان : Mahta Mirzaei Saeed Mirdamadib Mohamad Reza Ehsani Mahmoud Aminlarid
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Functional Foods in Health and Disease 2016; 6(7): 425-439

Antimicrobial Peptides Derived from Goat’s Milk Whey Proteins Obtained by Enzymatic Hydrolysis 1397/10/21 10:16:34

نویسندگان : M. Esmaeilpoura M. R. Ehsani M. Aminlari Sh. Shekarforoush E. Hoseini
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Food Biosciences and Technology,

In Silico Analysis of Glutaminase from Different Species of Escherichia and Bacillus 1397/10/21 09:56:19

نویسندگان : Cambyz Irajie1 , Milad Mohkam2 Navid Nezafat Saeed Hosseinzadeh Mahmoud Aminlari Younes Ghasemi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Iranian J. Med.Sci. Vol 41, No 5, September 2016

Assessment of Mercury Intake through Consumption of Yellowfin Seabream (Acanthopagrus latus) from Musa Estuary 1397/10/21 02:32:10

نویسندگان : Alireza Safahieh Sedigheh Babadi, Seyed Mohammad Bagher Nabavi, Mohammad Taghi Ronagh kamal ghanemi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Journal of Life Sciences and Technologies

Evaluation of Emulsification Index in Marine Bacteria Pseudomonas sp. and Bacillus sp. 1397/10/21 01:57:57

نویسندگان : Fatemeh Shahaliyan Alireza Safahieh Hajar Abyar
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Arabian Journal of Science and Engineering