نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

The Effect of Ozone on Aflatoxin M1, Oxidative Stability, Carotenoid Content and the Microbial Count of Milk 1397/10/19 12:25:03

نویسندگان : Hesam Mohammadi Seyed Mohammad Mazloomi Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakousari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Ozone: Science & Engineering

Activity and stability analysis of covalent conjugated lysozyme-single walled carbon nanotubes: potential biomedical and industrial applications 1397/10/19 12:10:54

نویسندگان : Z. Borzooeian M. E. Taslim G. Borzooeian. O. Ghasemi M. Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Royal Society Chemistry Adv., 2017, 7, 48692

Effect of Thymus vulgaris L. Essential oil on Oxidative Stability of Virgin Olive Oil and its Synergy with Citric Acid 1397/10/19 11:56:45

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : 2-10: (3)2 INTERNATIONAL JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES

Production and Application of Lysozyme-Gum Arabic Conjugate in Mayonnaise as a Natural Preservative and Emulsifi er 1397/10/19 10:53:50

نویسندگان : Marjan M. Hashemi Mahmoud Aminlari Mehdi M. Forouzan Esmaeel Moghimi Maryam Tavana Shahram Shekarforoush Mohammad Amin Mohammadifar
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Pol. J. Food Nutr. Sci., 2018, Vol. 68, No. 1, pp. 33–43 DOI: 10.1515/pjfns-2017-0011

Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07

نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Investigating inappropriate admissions and hospitalizations in Yasuj educational hospitals based on appropriateness evaluation protocol (AEP): A case study in the internal and surgical wards 1397/10/19 09:12:27

نویسندگان : Hamed Rahimi Rahim Ostovar Leila Vali Parvin Angha
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Journal of Health Planning and Management

APPROACHES TO ACHIEVE THE ECONOMIC RESISTANCE DESIRED BY SUPREME LEADER BY USING THE STRUCTURE OF SOCIAL CAPITAL 1397/10/18 20:28:16

نویسندگان : یونس فروزان حامد فروزان
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of biology, pharmacy and allied Science

Introduction to the Concept of Cultural Identity in the Societies of the Third World 1397/10/18 19:43:11

نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Social Science

Mobile Social Networking Role in Reconstruction and the Formation of Cultural Identity - Religion of Members 1397/10/18 19:34:39

نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده محمود شهابی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Review of Management and Marketing

Gelatin production using fish wastes by extracted alkaline protease from Bacillus licheniformis 1397/10/18 14:40:27

نویسندگان : Armin Mirzapour Kouhdasht Marzieh Moosavi-Nasab Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : J Food Sci Technol https://doi.org/10.1007/s13197-018-3449-7

Detection of inv A gene of Salmonella by DNA-gold nanoparticles biosensor and its comparison with PCR 1397/10/18 14:01:09

نویسندگان : Marjan Majdinasab Mahmood Aminlari Mohammad H. Sheikhi Mehrdad Niakousari Shahram Shekarforoosh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Journal of Experimental Nanoscience, 2013 Vol. 8, No. 2, 223–239,

Effect of pH, temperature and sodium bisulfite or cysteine on the level of Maillard-based conjugation of lysozyme with dextran, galactomannan and mannan 1397/10/18 13:51:58

نویسندگان : Christine Scaman S. Nakai Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2006 محل پذیرش : Food Chemistry Volume 99, Issue 2, 2006, Pages 368-380

Study of telomerase activity, proliferation and differentiation characteristics in umbilical cord blood mesenchymal stem cells 1397/10/18 11:11:56

نویسندگان : .Karimi T Eslaminejad, M. B Mahmood Aminlari Shahverdi, A
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, Shiraz University

Prevention of Selenite-induced Cataract by L-Cysteine and Vitamin C in Rats 1397/10/18 11:01:45

نویسندگان : HR Jahadi Hosseini Mahmood Aminlari MR Khalili
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : 81-287, (4)10 Iranian Red Crescent Medical Journal

Changes in the solubility and SDS-PAGE profile of hey proteins during storage at different temperatures: A kinetic study 1397/10/18 10:38:07

نویسندگان : Hosseinpour S. Izadi, M Mahmood Aminlari Ramezani, R. Tavana M
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : ISABB Journal of Food and Agriculture Science Vol. 1(1), pp. 15-21,

Glycated Hemoglobin is an Indicator of Blood Glucose Status in Horses: Preliminary Study 1397/10/18 10:00:21

نویسندگان : Homayon Reza Shahbazkia Behzad Shareghi Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2010 محل پذیرش : Journal of Equine Veterinary Science

A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage 1397/10/18 09:44:09

نویسندگان : Hamid Reza Ghaisari Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Veterinarski Arhiv

Comparative studies on calpain activity of different muscles of cattle, camel, sheep and goat 1397/10/18 09:32:11

نویسندگان : Ghaisari Hamid Reza Mahmood Aminlari Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2007 محل پذیرش : Iranian Journal of Veterinary Research, University of Shiraz, Vol. 8, No. 3, Ser. No. 20, 2007