لیست آخرین مقالات
ردیف | عنوان مقاله | نوع مقاله | سال | وضعیت |
---|---|---|---|---|
1 | سیاست های ملی و بین المللی مربوط به ایمنی غذا و قرنطینه آن | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1394 | تائید شده |
2 | استفاده از آنزیم های تثبیت شده در صنایع غذایی | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1394 | تائید شده |
3 | اثرات حرارت دهی اهمی بر خواص رئولوژیکی و عملکردي غذاها | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
4 | مروري بر آنزیم ها و میکرو ارگانیسم هاي جدید در ترد کردن گوشت | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
5 | بررسی ویژگی های تکنولوژیکی ارقام مختلف چغندرقند مناطق مختلف استان همدان | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
6 | بیواتانول و کاربرد آن به عنوان سوخت زیستی | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
7 | بررسی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در غذا و فرآیند مواد غذایی | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
8 | استفاده از نانو کامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1393 | تائید شده |
احمد بهادربیگی
سطح : پژوهشیار 2
کد پژوهشگری : 9866141000001
دانشجوی دکتری
حق عضویت سالانه : پرداخت نشده
صفحه فروشگاه ها
اضافه نمودن به دوستان ارسال پیام به کاربر
سوابق کاری و پژوهشی
مقالات 8
کتاب ها 0
اختراعات 0
طرح های پژوهشی 0
جشنواره ها 0
کمیته ها 0
پایان نامه ها 1
سوابق کاری 1
مهارت ها 0
سوابق تحصیلی 0
بخش کاربری
لیست دوستان و همکاران