چکیده :

گرايش به سوي تحقيق پيرامون توليد و کاربرد انرژي¬هاي تجديدپذیر و از جمله بيوديزل به منظور کاهش گاز¬هاي گلخانه¬اي و آلايندگي¬هاي ناشي از سوخت¬هاي فسيلي يکي از مهم¬ترين مواردي است که در سياست¬هاي جهاني به آن پرداخته شده است. خواص دی¬الکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، فاکتور اتلاف دی الکتریک) مواد نقش عمده¬ای در طراحی سامانه مایکروویو و فرآیند تولید و فرآوری بیودیزل دارند. هدف از این پژوهش، بررسی و ارزیابی خواص دی-الکتریک بیودیزل کرچک در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از فناوری پیشرفته مایکروویو و بررسی ارتباط بین پارامترهای مختلف موثر آن می¬باشد. در این تحقیق اثرات زمان واکنش (1، 3 و 9 دقیقه)، غلظت کاتالیزور (1، 5/1 و 2٪ وزن روغن) و تغییرات دما (30، 45 و 60 درجه سلسیوس) مورد مطالعه قرار گرفت. از سامانه بازتابش پروب در فرکانس MHz 2450 برای اندازه¬گیری خواص دی¬الکتریک استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان واکنش و کاهش دما، مقادیر ثابت دی¬الکتریک افزایش و با کاهش غلظت کاتالیزور، دما و زمان واکنش، فاکتور اتلاف دی¬الکتریک کاهش می-یابد.

کلید واژگان :

بیودیزل کرچک، فرآیند تولید، خواص دی¬الکتریک، فرکانس، کاتالیزور.



ارزش ریالی : 350000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک