جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Formulation of oil-in-water β-carotene microemulsions: effect of oil type and fatty acid chain length.
1394/07/23 23:10:21
نویسندگان :
Shahin Roohinejad
Indrawati Oey
Jingyuan Wen
Sung Je Lee
David W. Everett
David J. Burritt
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : Food Chemistry
«
1
»
دسته بندی مقالات
9099
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4094
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5678
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13578
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1170
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
روشی جدید براي غواصی ایمن تر
1394/01/23 20:49:50
مدل سازی ساختاریِ ارتباط میان رفتار شهروندي سازماني و تعهد سازماني کارکنان
1393/12/04 12:15:55
The Role of Intellectual Capital on Total Market Capitalization to Book Value of Net Assets Ratio in Automotive Companies
1399/07/16 13:27:45
Extracellular Esterase Secretion by Vaginal Isolates of Candida Albicans
1395/01/07 10:24:32
طراحی راهکارهای مناسب جهت ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی به سطح دانشگاه های کلاس جهانی
1394/01/15 09:04:05