جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
E-book Reading and its Impact on Academic Status of Students at Payame Noor University, Iran
1395/10/25 20:08:14
نویسندگان :
علی بیرانوند
علی اکبر خاصه
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2014
محل پذیرش : Library Philosophy and Practice
«
1
»
دسته بندی مقالات
9114
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4128
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5698
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13681
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1310
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1208
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Prospective Organization (Case Study: Shahid Rajaee Port Complex - Bandar Abbas)
1394/10/13 14:35:04
Evaluation the effects of attention to customer requirements and different levels of service quality on customer satisfaction in the melli bank of bandar anzali
1393/11/01 10:43:19
Learning L2 Idioms: The Role of Verbal Mnemonics
1399/12/16 11:51:38
Investigation of radiation of cobalt springs on biological immortality of Andromeda jellyfish(بررسی تشعشات چشمه کبالت بر نامیرایی زیستی عروس دریایی Andromeda)
1398/12/23 14:43:56
بسته¬بندی¬های نوین در صنعت غذا
1395/11/19 22:47:43