جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسي تنوع ژنتيكي ماهي گل چراغ Garra rufa Heckel، 1843 استان فارس با استفاده از نشان گرهاي ريزماهواره
1393/12/13 16:39:07
نویسندگان :
قاسم عسگری
علی شعبانی
حمیدرضا رضایی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1392
محل پذیرش : فصلنامه ژنتيك نوين
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Molecular prevalence of Brucella abortus, Actinomyces pyogenes and Mycobacterium tuberculosis in reproductive organs of apparently healthy rams slaughtered in Iran
1394/03/15 11:59:54
Comparison of essential oil percent of Gol-e- Arvaneh Bezghi (Hymenocrater platistegius Rech. F.) in six habitats of Khorasan province, Iran
1394/01/17 11:31:08
بررسی کیفیت وبسایتهای سفارتخانههای کشور ایران و ترسیم روابط شبکهای پیوندی آنها
1396/07/18 10:42:22
مقایسه اثربخشی داروی متادون دردرمان نگهدارنده از نظر پزشکان وروانشناسان مراکزMMTاستان مازندران 1396
1396/06/28 16:04:12
COMPARISON OF PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF EMULSION-TYPE SAUSAGES MADE WITH OSTRICH, BEEF AND TURKEY MEATS
1397/10/22 12:32:29