جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Comparison between Modeling of Cetirizine Solubility Using Different Approaches: Semi-Empirical Density Based Correlations vs. Peng-Robinson EoS
1396/08/22 01:23:57
نویسندگان :
Ali Zeinolabedini Hezave
Mostafa Lashkarbolooki
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2015
محل پذیرش : Open Access Library Journal
«
1
»
دسته بندی مقالات
9122
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4178
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13827
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1271
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی عوامل موثر بر نوآوری تدریجی
1397/10/30 12:23:19
Effects of temperature and nanoparticles concentration on rheological behavior of Fe3O4–Ag/EG hybrid nanofluid: An experimental study
1398/01/22 02:20:41
تدوين مدل هماهنگي بينسازماني براي سازمانهاي متولي ترانزيت در ايران
1393/10/20 11:06:31
PRIVACY PRESERVING DATA MINING SURVEY OF CLASSIFICATIONS
1394/06/22 00:24:42
Phytochemical composition of the essential oils from three Apiaceae species and their antibacterial effects on food-borne pathogens
1393/12/21 09:17:36