جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
تاثير نشاسته تعديل شده ذرت بر ويژگيهاي رئولوژيكي خمير و كيفيت نان بربري
1395/04/22 13:15:21
نویسندگان :
مریم شمشیرساز
حبیب الله میرزایی
محمد حسین عزیزی
مهران اعلمی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنايع غذايي
«
1
»
دسته بندی مقالات
9114
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4128
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5698
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13681
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1310
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1208
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسي ماکروسکوپي و ميکروسکپي مراحل رسيدگي جنسي سياه ماهي (Capoeta capoeta intermedia) در رودخانه شاپور
1395/10/05 14:17:35
بررسی تطبیقی تأثیرأذن درمجازات آتانازیا درفقه فریقین
1395/11/09 23:47:45
تحلیلی بر افتراق فضایی پراکنش جمعیت و توزیع خدمات در سطح محلات شهر سقز
1394/03/21 10:57:37
مصادیق مالکیت معنوي شناخته شده براي شرکت هاي دانش بنیان
1399/03/12 15:36:48
An α -Cut Approach for Fuzzy Product and Its Use in Computing Solutions of Fully Fuzzy Linear Systems
1395/04/22 12:07:13