جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
ارزیابی روشهاي کاربرد اسید هیومیک و نسبتهاي ازت بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توت فرنگی (.Duch ananassa Fragaria (رقم پاروس
1397/10/12 12:03:03
نویسندگان :
ماهرخ رستمی
علي اكبر شكوهيان
زبان : فارسی
سال انتشار :
1397
محل پذیرش : علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي)
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Studying nanoparticle distribution in nanofluids considering the effective factors on particle migration and determination of phenomenological constants by Eulerian–Lagrangian simulation
1395/10/05 18:38:45
بررسی کیفیت خدمات تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در سال تحصیلی97-1396
1398/03/13 16:03:35
بررسي تأثير ساختار مالكيت بر نسبت تقسيم سود شركتها در بورس اوراق بهادار تهران
1395/01/26 02:39:26
OCCURRENCE OF VIBRIO SPP. IN LOBSTER AND CRAB FROM THE PERSIAN GULFjfs_368 1
1394/06/30 17:14:43
نقش مولفه های هوش هیجانی در پیش بینی اختلال های خوردن
1399/06/10 09:34:15