جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
درآمدی بر ادله موافقان مفهوم شرط در پرتو انحصار علیت
1399/05/22 13:30:33
نویسندگان :
ابوالقاسم ولی زاده
محمدمهدی ولی زاده
زبان : فارسی
سال انتشار :
1398
محل پذیرش : فقه و اصول فردوسی مشهد
«
1
»
دسته بندی مقالات
9117
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4157
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5721
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13787
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1246
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
عوامل مرتبط با نگرش دانشجويان علوم پزشكي اصفهان به پذيرش يادگيري از طريق تلفن همراه با استفاده از مدل پذيرش فناوري
1394/05/24 08:59:32
The notion of religion-based education and its role in the realization of Resistance Economics
1397/04/05 20:15:20
The Relationship between Earnings Persistence and Stock Market Reaction (Evidence from firms listed in Tehran Stock Exchange),
1396/08/29 09:27:20
Further Improved EHTA and New Soliton Solutions to Generalized Dissipative (2+1)-dimensional AKNS Equation
1394/04/22 15:24:56
بررسی اثر اشعه یونیزاسیون و تابش مادون قرمز بر میکروارگانیسم های مواد غذایی
1402/07/26 01:39:10