جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی اثرات دما و ضخامت لایه ها بر پراش عبوری بلور فوتونی یک بعدی تخت
1393/10/21 19:26:14
نویسندگان :
علی محمد خزایی
جواد خلیل زاده
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران به همراه چهارمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13792
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
كاربرد نرم افزار gis و surfer در كلاس بندي گستره اقليمي استان لرستان به روش تحليل خوشه اي
1394/05/13 20:33:41
سازه های گردشگری عاملی موثر در جهت توسعه گردشگریِ روستایی (مورد پژوهی : منطقه اورامان)
1396/08/02 19:20:51
A new hybrid model for evaluating the working strategies: case study of construction company
1395/10/05 15:13:08
Expression Alternations of CCR5 in New Case and Treated Patients with Multiple Sclerosis
1396/07/15 15:03:37
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان افزودنی ایمن در بهبود ویژگیهای فراورده های لبنی
1394/02/04 11:24:31