جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی اثربخشی فناوری اطلاعات و ارتباطات بر خلاقیت سازمانی
1395/10/07 15:23:24
نویسندگان :
کیوان احمدیان(نویسنده مسوول)
روح الله سلحشوری
مجتبی قاسمی هرندی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1395
محل پذیرش : سومین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9102
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4100
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5689
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13589
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1185
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
مطالعه امکان سنجی استقرار شهرک تخصصی بازیافت زباله شهری با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی در استان گلستان
1396/10/14 10:39:09
تبيين برنامههاي آموزشي در پرورش ويژگيهاي كارآفرينانه دانشجويان دانشگاه مازندران
1393/11/11 19:21:06
Catalytic oxidation of urazoles and bis-urazoles to their corresponding triazolinediones usingaluminium nitrate and a catalytic amountof silica sulfuric acid
1396/03/28 05:19:18
رتبه بندی و تحلیل فضایی شاخص های رشد هوشمند در شهر اهواز با بهره گیری از مدلFUZZY V-PROMETHEE
1395/06/25 05:04:07
ارزیابی تازگی ماهی کفال طلایی با روشهای حسی و شیمیایی
1396/10/23 16:56:22