جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
مروری بر خلاقیت و نوآوری و مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان ها
1401/07/25 12:47:05
نویسندگان :
سمیه صائب نیا
محمد رضا حسینی علی آباد
حمید رضا احمدپور
زبان : فارسی
سال انتشار :
1399
محل پذیرش : نخستین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
«
1
»
دسته بندی مقالات
9098
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4088
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5672
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13547
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1164
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
ارزیابی تراکم فلزات سنگین (cu,zn,cd,pb,cr) و میزان آلودگی باکتریایی در بافت عضلانی ماهی آمور در مزارع کشت توام برنج و ماهی استان گیلان
1396/08/10 00:10:48
اولویت بندی عوامل مؤثر بر ایمنی بیمار با مدل تحلیل سلسله مراتبی
1397/01/14 13:29:43
بررسی ویژگیهای مطلوب سرمایه انسانی با تکیه بر مولفه های فرهنگی به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی
1395/11/29 21:30:16
The Investigation of the Relationship between Emotional Intelligence, Job Satisfaction and Organizational Commitment of Personnel in Banks and Financial Institutions oDarrehshahr Cityf
1393/10/02 23:44:16
Phytochemical composition of the essential oils from three Apiaceae species and their antibacterial effects on food-borne pathogens
1393/12/21 09:17:36