جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
The Quality of Food Services through Three Various Methods among Selected Hospitals Affiliated To Tehran University of Medical Sciences, Based on the Servqual Model
1393/12/17 08:25:09
نویسندگان :
Fatemeh Azadi1
Saeid Reza Azami1
Mahsa Ghaziasgar1
Mohsen Pakdaman
Behnam Ansari3
Nasrin Shaarbafchi Zadeh
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2014
محل پذیرش : Journal of Health Policy and Sustainable Health
«
1
»
دسته بندی مقالات
9116
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4152
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5720
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13780
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1244
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بازخوانی قدرت نرم در نهضت پیامبر اکرم(ص) ( بر پایه نظریه جوزف نای: فرهنگ ، ارزش های سیاسی و سیاست های خارجی)
1394/03/23 16:51:18
The Relationship between learning organization and knowledge management
1393/11/21 23:52:22
سنجش تأثیر آلودگی هوا بر هزینههای بخش سلامت در ایران
1396/05/12 15:44:39
The Effect of the Keyword Method on Vocabulary Learning and Long-Term Retention
1395/05/24 00:14:58
تاثیر بﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪ ي ﻧﺎﻧﻮﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﺑﺎ ﻓﯿﻠﻢ رس و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﺳﺒﮏ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﺣﺴﯽ ﻓﯿﻠﻪ ﻣﺎهی ﻗﺰل آﻻي رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤان (Onhorhynchus mykiss ) ﻃﯽ ﻧگهداري در ﯾﺨچال
1396/10/21 12:04:59