جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
OPTIMIZATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF LOW-FAT HAMBURGER FORMULATION USING BLEND OF SOY FLOUR, SPLIT-PEA FLOUR AND WHEAT STARCH AS PART OF FAT REPLACER SYSTEM
1395/11/09 11:42:24
نویسندگان :
Hoda Shahiri Tabarestani
Mostafa Mazaheri Tehrani
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2012
محل پذیرش : Journal of Food Processing and Preservation
«
1
»
دسته بندی مقالات
9116
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4152
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5720
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13780
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1244
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
ﻣﺴﺆوﻟﯿﺖ ﮐﯿﻔﺮي ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﻧﺎﺷﯽ از ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﺮورﯾﺴﻢ ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻣﺴﺆوﻟﯿﺖ ﻣﻘﺎﻣﺎت ﻋﺎﻟﯽ رتبه سیاسی
1396/08/13 12:32:50
ارتقاي فرهنگ محيط زيستي دانشآموزان با طرح هميار پاكيار
1393/12/04 17:15:39
بررسی آلودگی های زیست محیطی کارخانه سیمان فارس نو فیروزآباد
1397/10/23 18:42:10
LBM SIMULATION OF A DROPLET DRIPPING DOWN A HOLE
1395/06/01 20:48:05
نقش مدیران و فرماندهان در ارتقای نظام سلامت اداری
1393/12/03 17:36:22