نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Thick-skinned and thin-skinned tectonics of the Zagros orogen, Iran: Constraints from structural, microstructural and kinematics analyses 1397/10/23 20:26:28

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Farzane Goftari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Asian Earth Sciences

Structural, micro-structural and kinematic analyses of channel flow in the Karmostaj salt diapir in the Zagros foreland folded belt, Fars province, Iran 1397/10/23 20:14:45

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Maryam Asadi Sarshar Sadegh Adineh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Structural Geology

Intracrystalline deformation of garnet, wollastonite and pectolite grains during development of a crenulation cleavage in the sheared skarn 1397/10/23 20:01:40

نویسندگان : Ramin Elyaszadeh Khalil Sarkarinejad David J. Prior
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Structural Geology

Folded Radiolarite Unit as a Kinematic Indicator of the Zagros Collision Processes, Southwestern Iran 1397/10/23 19:38:35

نویسندگان : Abdolreza Partabian Ahmad Nourbakhsh Khalil Sarkarinejad
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Earth Science

Study the Effect of Mulch on Yield of some Strawberry 1397/10/23 14:29:36

نویسندگان : Ali Akbar Shokouhian Ali Asghari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : International Conference on Agriculture, Ecology and Biological Engineering

Clinical and physiological effects of ketamine with xylazine or diazepam on pigeons (Columba livia domestica). 1397/10/23 10:03:12

نویسندگان : سروش سابیزا هادی نداف
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2019 محل پذیرش : Online Journal of Veterinary Research

Celebrity Role in Sarpol-e Zahab Earthquake in Iran 2017 1397/10/22 21:00:36

نویسندگان : Mohammad Heidari Seyedeh Samaneh Miresmaeeli Neda Eskandary
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Disaster Medicine and Public Health Preparedness

VIABILITY OF ENCAPSULATED LACTOBACILLUS CASEI AND BIFIDOBACTERIUM LACTIS IN SYNBIOTIC FROZEN YOGURT AND THEIR SURVIVAL UNDER IN VITRO SIMULATED GASTROINTESTINAL CONDITIONS 1397/10/22 12:38:31

نویسندگان : S. Soodbakhsh H.R. Gheisari M. Aminlari T. Dehnavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Journal of Probiotics and Prebiotics Vol. 7, No. 3

Effects of high and low temperature on inactivation  of lysozyme in pasteurized milk 1397/10/22 12:19:10

نویسندگان : Koshani R Shekaripour F Aminlari M Ramezani R
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Journal of Veterinary Research

APPLICATION OF LYSOZYME AND DEXTRAN CONJUGATED LYSOZYME AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS IN THE TREATMENT OF EXPERIMENTAL SKIN WOUND IN MICE 1397/10/22 12:05:00

نویسندگان : A. Karachi H. Rajaian M. Aminlari A. Tabatabaee
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research Vol. 4(11): 4236-4244

Arginase distribution in tissues of domestic avian species 1397/10/22 11:56:50

نویسندگان : Masood Sepehrimanesh Mahmoud Aminlar
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Comp Clin Pathol

Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article 1397/10/22 11:51:15

نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Vol. 79, Nr. 6, 2014 Journal of Food Science