لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
211 ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده
212 مقايسه ترکيبات شيميايي عضله دو ماهي قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
213 اهمیت بازاریابی مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
214 نقش بسته بندی های نوین مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
215 اثرات سموم باقی مانده در سبزیجات خوراکی بر سلامت انسان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
216 نقش مدیریت شیلات و آبزی پروری در امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
217 مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
218 تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
219 معرفی تکنولوژی و کاربرد بسته بندی های نانو در صنایع غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
220 مقايسه میزان فلزات سنگین آهن، نیکل، روی و مس در عضله و کبد ماهی مید (Liza klunzingeri) و ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در بنادر آبادان، ماهشهر و هندیجان استان خوزستان پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده