جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Thermal stability of α-Lactalbumin in the presence of various sugar osmolytes
1393/12/17 11:38:40
نویسندگان :
Zohreh Saadati
lida Asadi
samaneh Larki
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2010
محل پذیرش : Journal of Physical and Theoretical Chemistry
«
1
»
دسته بندی مقالات
9108
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4108
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5695
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13665
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1310
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1200
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Cranium bifidum with meningocele in a lamb: A case report
1394/03/15 09:38:12
تحليل و بررسي عوامل موثر بر پذيرش اقدامات حفاظتي خاک، گامي در جهت توسعه پايدار کشاورزي، مطالعه موردي:شهرستان شيروان و چرداول
1395/10/08 08:26:00
تحلیل نابرابری منطقه ای استان های کشور در ارائه خدمات آموزشی- ترویجی کشاورزی به روستاییان
1397/06/30 23:44:59
بررسی ارتباط بین هوش هیجانی مدیران و کارکنان فدراسیون های موفق با اثر بخشی فدراسیون
1393/12/04 08:42:16
The Role of Enterprise Resources Planning (ERP) in the Contribution and Integration of the Information in the Supply Chain
1395/10/20 14:14:06