جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming
1396/09/11 17:09:55
نویسندگان :
Ebrahim TAGHINEZHAD
Mohammad Hadi KHOSHTAGHAZA
Saeid MINAEI
Toru SUZUKI
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2016
محل پذیرش : Rice Science
«
1
»
دسته بندی مقالات
9099
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4100
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5688
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13586
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1183
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
نقش کسب و کار بر پایه فنآوري اطلاعات بر امنیت ملی
1400/10/02 22:04:57
The Comparison of Customers Engagement and Customer Value in Utilitarian and Hedonic Brands
1393/10/20 20:46:36
سرمایه اجتماعی، سرمایه فکری و مزیت رقابتی شرکتها
1393/10/19 23:06:19
A semi-analytical solution of micro polar flow in a porous channel with mass injection by using differential transform method
1396/08/10 19:19:41
effective Hamiltonian in Scalar Electrodynamics, Booklet
1393/10/15 16:01:54