جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming
1396/09/11 17:09:55
نویسندگان :
Ebrahim TAGHINEZHAD
Mohammad Hadi KHOSHTAGHAZA
Saeid MINAEI
Toru SUZUKI
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2016
محل پذیرش : Rice Science
«
1
»
دسته بندی مقالات
9102
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4101
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5689
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13589
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1185
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Wheat-Rye Translocation in Iranian Bread Wheat Cultivars and Their Ion Distribution in Response to Salinity Stress
1396/08/02 14:02:39
Synovial sarcoma Report of a case of diffuse metastasis to the lungs
1399/11/18 19:46:20
اطلاعات حسابداری مدیریت و نقش آن در تصمیم گیری مدیران سازمان ها و شرکت ها
1395/03/11 15:35:37
Study of Neuromuscular and Proprioceptive Training Program on Postural Stability in Active Middle-Aged Men
1398/10/19 20:04:55
بررسی تاثیر سطوح مختلف سولفات آمونیوم بر برخی خصوصیات مورفولوژیک خیار
1396/06/24 14:23:32