جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
COMPARISON METHODS GREEN & AMPT AND INITIAL AND CONSTANT RATE LOSS FOR ESTIMATE PRECIPITATION LOSS TO SIMULATION RUNOFF
1393/12/10 12:32:33
نویسندگان :
Noredin Rostami
Ghobad Rostamizad
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2011
محل پذیرش : International Journal of Agriculture: Research and Review
«
1
»
دسته بندی مقالات
9117
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4158
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5724
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13789
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1251
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Choosing shaft sinking method by using the combination of Fuzzy AHP &Fuzzy TOPSIS approaches
1395/10/12 22:00:16
ﺑﺮرﺳﯽ ﺑﻪ ﮐﺎرﮔﯿﺮي ﻓﻨﺎوري اﻃﻼﻋﺎت در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ داﻧﺶ 1393 ، دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن ﻫﺎي دوﻟﺘﯽ
1395/10/20 22:44:49
Antibacterial Effect of Methanolic Extract of Saffron Petal (Crocus sativus L.) on Some Standard Gram Positive and Gram Negative Pathogenic Bacteria In vitro
1399/01/14 00:30:39
ابعاد ساختاری در سازمان طرح های دانش محور
1394/05/27 16:02:13
استفاده از روش تحلیل تفکیک خطی (QDA) و درجه دوم (LDA) برای طبقه بندی ویژگیهای شکلی خیار
1394/05/09 09:22:47