جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری (نمونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان
1394/02/02 14:31:02
نویسندگان :
محبوبه جلالی
احمد خادم الحسینی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1392
محل پذیرش : اولین همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
مطالعه مقادیر برخي فلزات سنگين در خاکها و گياهان اطراف منطقه صنعتي شهركرد
1395/10/07 17:58:17
شناسايي عوامل مؤثر بر مشارکت زنان روستايي در برنامههاي آموزشي ترويجي – مراکز خدمات جهاد کشاورزي
1394/05/11 00:50:12
A comparative study on fish infection with Diplostomum spathaseum in sefid-rud river and Heshmat-rud River Guilan Province, Astaneyeh Ashrafiyeh
1394/11/07 23:49:48
بررسی فرایند رهبری کارآفرینانه در خلاقیت
1397/10/29 21:01:33
مروري بر تاثير ماندگاري باكتريهاي فراسودمند ريز پوشاني شده و خواص كيفي در فرآوردههاي لبني
1395/03/16 23:35:05