جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر
1395/11/20 18:55:17
نویسندگان :
هدی شهیری طبرستانی
محبت محبی
مصطفی مظاهری تهرانی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9114
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4128
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5698
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13681
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1310
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1208
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
استفاده مجدد از پساب با هدف مهار سیلاب و کاهش فرسایش سواحل رودخانه
1395/10/15 17:43:14
The Influence of Knowledge Management Factors on Food Exports in Iran
1394/07/12 13:09:35
تخمین و ارزیابی ردپاي آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه
1395/10/20 02:27:58
بررسی آزمایشگاهی سوسک برگخوار نارون
1394/07/25 15:01:08
Inhibiting effects of some synthesized organic compound on the corrosion of St-3 in 0.1N H2SO4 solution
1395/10/15 23:59:23