جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی
1402/07/26 11:29:00
نویسندگان :
مهدی کرمانی
عبدارضا اقاجانی
محمد باقری
زبان : فارسی
سال انتشار :
1396
محل پذیرش : اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست
«
1
»
دسته بندی مقالات
9121
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4174
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13820
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1258
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
نشان باکتریهای گشاینده فسفات، قارچ میکوریز و منابع فسفر بر رشد و جذب فسفر نهالهای پسته
1401/07/26 16:06:35
Natural convection of nanofluids in an enclosure between a circular and a sinusoidal cylinder in the presence of magnetic field
1395/10/09 01:06:39
تحلیل عملکرد آموزشی مدیراندانشگاههای استان گلستان با رویکرد رهبری هم افزایی
1398/02/08 11:33:48
شادي در غزليّات شمس تبريزي با تكيه بر عوامل عرفاني
1394/03/16 17:49:19
تأثیر رسانه شنیداری بر یادداری اشعار درس خوانداری پایه سوم ابتدایی
1396/09/27 14:37:59