جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
هنر تذهیب زینت بخش قرآن ها (بررسی تذهیب های قرآنی عصر تیموری محفوظ در موزه¬ی آستانه مقدسه قم)
1396/07/02 23:54:00
نویسندگان :
فاطمه غفوری فر
مهدی محمدزاده
فرنوش شمیلی
زبان : فارسی
سال انتشار :
__96
محل پذیرش : جایگاه نقوش تزئینی در کیفیت بصری آثار هنر اسلامی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9121
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4174
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13821
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1264
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی پدیده تحول و پیشرفت اقتصادی نخست شهری درایران
1395/10/08 16:50:16
ررسی سمیت حشره کش اسپینوزاد درکنترل جمعیت های حساس و طبیعت زی مگس خانگی Musca domestica L. (Dip. Muscidae)
1395/01/21 17:38:37
كاربرد مدل تحلیل پوششی داده های تجاري جهت ارزيابي عملكرد نسبيِ مديران صندوق مشترك
1399/01/18 20:11:18
آزمون تجربی منحنی زیست محیطی کوزنتس: روش گشتاورهای تعمیم یافته: شواهدی از 100 کشور دنیا
1395/07/26 01:37:39
Voltammetric amplified sensor employing RuO2 nano-road and room temperature ionic liquid for amaranth analysis in food samples
1395/10/25 22:13:17