جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
تعیین شعاع پایداری یک واحد تصمیم گیرنده در بازده به مقیاس راست و چپ
1393/12/13 09:52:41
نویسندگان :
رضا شاهوردی
فرزاد رضایی بالف
علی ابراهیم نژاد
صغری نصیری
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : مجله ریاضیات کاربردی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9124
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4185
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13840
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1276
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
89
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
COMPARISON OF PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF EMULSION-TYPE SAUSAGES MADE WITH OSTRICH, BEEF AND TURKEY MEATS
1397/10/22 12:32:29
بایسته های معماری بومی و باز تعریف آن در معماری بومی کُردستان
1396/03/19 15:56:52
مقایسه اثر ضد لیمناتیس نیلوتیکا آلبندازول و عصاره آبی گیاه دارویی آنیسون در شهرستان ارومیه
1396/10/18 00:30:59
On the Relationship between Central Bank’s Independence and Inflation Rate in Iran
1393/09/29 23:21:01
ماندگرایی راهبردی در مدیریت انطباق پذیر برند، مانع بزرگ رقابتی در پیش روی بنگاه های صادر کننده ایرانی
1394/07/04 13:30:07