جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی اثر ترکیبی عصاره هسته انگور،اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
1399/11/29 13:28:49
نویسندگان :
نفیسه نصیرمسلم
پیمان آریایی
محمداحمدی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1395
محل پذیرش : نشریه ی نوآوری در علوم وفناوری غذایی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9112
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4129
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5700
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13689
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1310
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1214
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
راهبردهای نفوذ آمریکا بعد از اجرای برجام
1397/12/14 10:35:44
تغییر اقلیم حوضه دریاچه ارومیه
1393/12/11 09:18:21
ارزيابي اثر تاريخهاي مختلف كاشت بر ويژگيهاي كمي و كيفي و عملكرد دانه ارقام كلزاي بهاره در غرب استان مازندران
1394/04/15 12:44:49
بررسی اثربخشی یارانه ها در بهبود توزیع درآمد در برنامه های توسعه ایران
1395/10/05 16:26:22
Studying The relationship between life quality and Emotional Intelligence with students'General Health among of Jondishapour Medical Science University of Ahvaz, iran
1394/10/15 10:29:36