نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Effect of Chemical Modification, pH Change, and Freezing on the Rheological, Solubility, and Electrophoretic Pattern of Wheat Flour Proteins 1397/11/25 12:57:19

نویسندگان : Mahmoud Aminlari Mahsa Majzoobi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2002 محل پذیرش : JOURNAL OF FOOD SCIENCE—Vol. 67, Nr. 7, 2002

Effect of Chemically Modified Soy Proteins and Ficin-tenderized Meat on the Quality Attributes of Sausage 1397/11/25 12:48:47

نویسندگان : R. RAMEZANI M. AMINLARI H. Fallahi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2003 محل پذیرش : Vol. 68, Nr. 1, 2003—JOURNAL OF FOOD SCIENCE 8

Effect of Actinidin on the Protein Solubility, Water Holding Capacity, Texture, Electrophoretic Pattern of Beef, and on the Quality Attributes of a Sausage Product 1397/11/21 11:00:13

نویسندگان : M. AMINLARI S.S. SHEKARFOROUSH H.R. GHEISARI L. GOLESTAN
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Vol. 74, E Nr. 3, 2009— JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Effects of Medium-Voltage Electrical Stimulation on Postmortem Changes in Fat-Tailed Sheep 1397/11/05 09:57:10

نویسندگان : Maryam Abbasvali Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Hadi Ebrahimnejad
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Vol. 71, Nr. 1, 2012 Journal of Food Science S47

Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article 1397/10/22 11:51:15

نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Vol. 79, Nr. 6, 2014 Journal of Food Science

Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12

نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasab
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology

The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:24:29

نویسندگان : Sara Basiri Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Sohrab Akbari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology 60 (2015) 1025e1033

CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44

نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moraveji
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115

Effects of microbial transglutaminase on physicochemical properties, electrophoretic patterns and sensory attributes of veggie burger 1397/10/19 12:44:53

نویسندگان : Zahra Forghani1 Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology, DOI 10.1007/s13197-017-2614-8

Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Kinetic Studies on Protein Solubility and Electrophoretic Pattern of Soymilk Stored at Different Temperatures 1397/10/18 10:56:22

نویسندگان : Nazanin Darabzadeh Sahar Moosavinasab Mahmood Aminlari Roghayeh Ramezani
زبان : فارسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : Iranian Food Science and Technology Research Journal

Energetic and Exergetic Performance Analysis and Modeling of Drying Kinetics of Kiwi Slices 1397/10/15 23:26:19

نویسندگان : حسین درویشی محمد زارعین زانیار فرهودی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology

THERMODYNAMIC ANALYSIS OF DRYING POTATO CUBES IN A FLUIDIZED BED DRYER 1397/04/23 00:41:12

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

APPLICATION OF ARTIFICIAL NEURAL NETWORK (ANN) IN DRYING KINETICS ANALYSIS FOR POTATO CUBES 1397/03/16 16:23:16

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Chilled storage of golden gray mullet 1396/10/20 22:06:47

نویسندگان : ذبیح اله بهمنی مسعود رضایی سید ولی حسینی علیرضا عالیشاهی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : LWT- food Science and Technology

Development of flexible bactericidal films based on poly(lactic acid) and essential oil and its effectiveness to reduce microbial growth of refrigerated rainbow trout 1396/10/20 17:24:19

نویسندگان : Zahra Javidi Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology

Optimization of intermittent microwave–convective drying using response surface methodology 1396/09/13 13:57:20

نویسندگان : Nahid Aghilinategh Shahin Rafiee Soleiman Hosseinpour Mahmoud Omid Seyed S. Mohtasebi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Science and Nutrition