
Real-time color change monitoring of apple slices using image processing during intermittent microwave convective drying 1396/09/13 10:26:38
نویسندگان : Nahid Aghilinategh Shahin Rafiee Soleiman Hosseinpour Mahmoud Omid Seyed Saeid Mohtasebiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Food Science and Technology International 22(7) 634–646

RELATIONSHIP ACID COMPOSITIONS AND THERMAL STABILITY OF OLIVE OILS 1395/10/24 15:10:15
نویسندگان : fayegh molodi payeman ghajar beygi Ahmad haj hosseini babaei asghar mohammadpour asl Foad Alimoradi amir hossien zehni moghaddamزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : NUTRITION AND FOOD SCIENCES RESEARCH NOVEMBERDECEMBER 2014 , Volume 1 , Number SUPPL. (1); Page(s) 188 To 188.

PREVALENCE OF DYSLIPIDEMIA AMONG ADOLESCENTS IN THE CITY OF QAZVIN 1395/10/24 14:54:59
نویسندگان : Foad Alimoradi maryam Javadi shabnam jalilolghadr Amir javadiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : NUTRITION AND FOOD SCIENCES RESEARCH NOVEMBERDECEMBER 2014 , Volume 1 , Number SUPPL. (1); Page(s) 150 To 150.

An investigation of rancidity inhibition during frozen storage of Wels catfish (Silurus glanis) fillets by previous ascorbic and citric acid treatment 1395/10/10 02:14:11
نویسندگان : Parastoo Pourashouri Bahare Shabanpour Santiago P. Aubourg Javad Daghigh Roohi Ali Shabaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

Investigation of the Effect of Nanoclay on the Properties of Quince Seed Mucilage Edible Films 1395/09/02 14:39:39
نویسندگان : Azadeh Sadat Shekarabi Abdul Rasoul Oromiehie Ali Vaziri Mahdi ardjmand Ali akbar safekordiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Food science & nutritions

Comparison of Antioxidant Effects of Phenolic Grapefruit Seed Extract in Fish Oil and Palm Oil 1395/08/09 09:47:04
نویسندگان : Azadeh Yekrang Maryam Haghshenas Majid Javanmardزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : American Journal of Food Science and Nutrition Research

INHIBITION OF HSV-1 MULTIPLICATION BY FIVE SPECIES OF MEDICINAL PLANTS 1395/01/22 13:36:34
نویسندگان : Maliheh Farahaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2103 محل پذیرش : Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Influence of chitosan/clay functional bionanocomposite activated with rosemary essential oil on the shelf life of fresh silver carp 1394/11/05 19:04:39
نویسندگان : Mehdi abdollahi Masoud rezaei Gholamali Farziزبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

Occurrence of Aflatoxin M1 in milk in Qom, Iran 1394/07/25 12:43:07
نویسندگان : M. Rezaei M. Parviz M. Es’haghi Gorji N. shariatifar M.A. Hosseini S. Habibiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Italian Journal of Food Science

Effects of Different Cooking and Drying Methods on Antioxidant and Dietary Fiber Properties of Red Pitaya (Hylocereus polyrhizus) Fruit 1394/07/25 12:10:35
نویسندگان : Alireza Omidizadeh Rokiah Mohd Yusof Amin Ismail Shahin Roohinejad Leila Nateghi Mohd Zuki Abu Bakarزبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : Advance Journal of Food Science and Technology

Effect of pulsed electric field processing on carotenoid extractability of carrot puree 1394/07/25 10:06:43
نویسندگان : Shahin Roohinejad David W. Everett Indrawati Oeyزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

A new voltammetric sensor for electrocatalytic determination of vitamin C in fruit juices and fresh vegetable juice using modified multi-wall carbon nanotubes paste electrode 1394/04/31 19:45:56
نویسندگان : Siamak Gheibi Hassan Karimi-Maleh Mohammad A. Khalilzadeh Hassan Begheriزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology

A novel nanosensor based on Pt:Co nanoalloy ionic liquid carbon paste electrode for voltammetric determination of vitamin B9 in food samples 1394/04/31 15:01:33
نویسندگان : Tahoora Jamali Hassan Karimi-Maleh Mohammad A. Khalilzadehزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology

Quality Assessment of Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Chilled Storage 1394/02/02 14:35:38
نویسندگان : M. REZAEI S.F. HOSSEINIزبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Diversity of cultivable microorganisms in the Eastern part of Urmia Salt Lake, Iran 1394/01/26 16:08:25
نویسندگان : Fereshteh Jookar- Kashi Parviz Owlia Mohammad Ali Amoozegar Bagher Yakhchali Bahram Kazemiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences

Modified Lysozymes as Novel Broad Spectrum Natural Antimicrobial Agents in Foods 1393/12/27 12:31:23
نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Food Science

Prevalence of fungal flours in Zahedan-Iran bakeries 1393/10/25 21:56:58
نویسندگان : Ebrahimzadeh Adel Mohammadzadeh Farzanehزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Nutrition and Food Sciences

Image analysis and green tea color change kinetics during thin-layer drying 1393/10/21 19:44:37
نویسندگان : محمد شهابی قویونلویی شاهين رفيعي سید سعید محتسبی سلیمان حسین پورزبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Food Science and Technology International
دسته بندی مقالات
- 9116 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4152 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5720 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1096 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13783 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1312 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1244 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4