نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) 1395/11/09 11:22:57

نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonak Rostamzad, H
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Food Research Journal

Enhancement of the storage quality of frozen Persian sturgeon fillets by using of ascorbic acid 1395/11/09 11:14:38

نویسندگان : Rostamzad, H Shabanpour, B Shabani, A Shahiri, H
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : International Food Research Journal

Determination of Heavy Metals in Acanthopagrus Latus (Yellowfin Seabream) from the Bushehr Seaport (Coastal of Persian Gulf), Iran 1394/04/16 08:11:55

نویسندگان : Parisa Hossein Khezri Javad Tashkhourian
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : International Food Research Journal