نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Effect of Chemical Modification, pH Change, and Freezing on the Rheological, Solubility, and Electrophoretic Pattern of Wheat Flour Proteins 1397/11/25 12:57:19

نویسندگان : Mahmoud Aminlari Mahsa Majzoobi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2002 محل پذیرش : JOURNAL OF FOOD SCIENCE—Vol. 67, Nr. 7, 2002

Effect of Chemically Modified Soy Proteins and Ficin-tenderized Meat on the Quality Attributes of Sausage 1397/11/25 12:48:47

نویسندگان : R. RAMEZANI M. AMINLARI H. Fallahi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2003 محل پذیرش : Vol. 68, Nr. 1, 2003—JOURNAL OF FOOD SCIENCE 8

Effect of Actinidin on the Protein Solubility, Water Holding Capacity, Texture, Electrophoretic Pattern of Beef, and on the Quality Attributes of a Sausage Product 1397/11/21 11:00:13

نویسندگان : M. AMINLARI S.S. SHEKARFOROUSH H.R. GHEISARI L. GOLESTAN
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Vol. 74, E Nr. 3, 2009— JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Effects of Medium-Voltage Electrical Stimulation on Postmortem Changes in Fat-Tailed Sheep 1397/11/05 09:57:10

نویسندگان : Maryam Abbasvali Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Hadi Ebrahimnejad
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Vol. 71, Nr. 1, 2012 Journal of Food Science S47

Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article 1397/10/22 11:51:15

نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Vol. 79, Nr. 6, 2014 Journal of Food Science

CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44

نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moraveji
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115

Energetic and Exergetic Performance Analysis and Modeling of Drying Kinetics of Kiwi Slices 1397/10/15 23:26:19

نویسندگان : حسین درویشی محمد زارعین زانیار فرهودی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology

THERMODYNAMIC ANALYSIS OF DRYING POTATO CUBES IN A FLUIDIZED BED DRYER 1397/04/23 00:41:12

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

APPLICATION OF ARTIFICIAL NEURAL NETWORK (ANN) IN DRYING KINETICS ANALYSIS FOR POTATO CUBES 1397/03/16 16:23:16

نویسندگان : Mohsen Azadbakht Mohammad Vahedi Torshizi Hajar Aghili Armin Ziaratban
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

An investigation of rancidity inhibition during frozen storage of Wels catfish (Silurus glanis) fillets by previous ascorbic and citric acid treatment 1395/10/10 02:14:11

نویسندگان : Parastoo Pourashouri Bahare Shabanpour Santiago P. Aubourg Javad Daghigh Roohi Ali Shabani
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

Comparison of Antioxidant Effects of Phenolic Grapefruit Seed Extract in Fish Oil and Palm Oil 1395/08/09 09:47:04

نویسندگان : Azadeh Yekrang Maryam Haghshenas Majid Javanmard
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : American Journal of Food Science and Nutrition Research

Influence of chitosan/clay functional bionanocomposite activated with rosemary essential oil on the shelf life of fresh silver carp 1394/11/05 19:04:39

نویسندگان : Mehdi abdollahi Masoud rezaei Gholamali Farzi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

Occurrence of Aflatoxin M1 in milk in Qom, Iran 1394/07/25 12:43:07

نویسندگان : M. Rezaei M. Parviz M. Es’haghi Gorji N. shariatifar M.A. Hosseini S. Habibi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Italian Journal of Food Science

Effects of Different Cooking and Drying Methods on Antioxidant and Dietary Fiber Properties of Red Pitaya (Hylocereus polyrhizus) Fruit 1394/07/25 12:10:35

نویسندگان : Alireza Omidizadeh Rokiah Mohd Yusof Amin Ismail Shahin Roohinejad Leila Nateghi Mohd Zuki Abu Bakar
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : Advance Journal of Food Science and Technology

Effect of pulsed electric field processing on carotenoid extractability of carrot puree 1394/07/25 10:06:43

نویسندگان : Shahin Roohinejad David W. Everett Indrawati Oey
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Food Science and Technology

Quality Assessment of Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Chilled Storage 1394/02/02 14:35:38

نویسندگان : M. REZAEI S.F. HOSSEINI
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Modified Lysozymes as Novel Broad Spectrum Natural Antimicrobial Agents in Foods 1393/12/27 12:31:23

نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Food Science