جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Effect of Chemically Modified Soy Proteins and Ficin-tenderized Meat on the Quality Attributes of Sausage
1397/11/25 12:48:47
نویسندگان :
R. RAMEZANI
M. AMINLARI
H. Fallahi
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2003
محل پذیرش : Vol. 68, Nr. 1, 2003—JOURNAL OF FOOD SCIENCE 8
«
1
»
دسته بندی مقالات
9117
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4157
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5721
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13787
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1244
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
صورت پردازي مفهوم انسان و چگونگي تاثير آن بر انديشه سياسي؛ هابز و جوادي آملي
1393/12/10 14:02:39
مطالعه ی کشت مکانیزه ی چغندر قند با استفاده از روش بحث متمرکز گروهی (مورد مطالعاتی: شهرستان بوکان)
1396/08/02 23:07:46
بررسی عملکرد تصویربرداری حرارتی درعلم پزشکی
1395/05/01 15:46:19
Using the Model of Interval AHP and TOPSIS for Selecting Raw Materials Storage Area
1395/10/21 21:58:42
دانشگاه فرهنگیان ؛ رویکردی مؤثر در آموزش و بهسازی منابع انسانی
1395/10/18 16:42:58