
بررسی اکسیداسیون چربی فیله ي قزل آلاي رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دماي +4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر 1393/12/22 10:42:11
نویسندگان : محمد حسن کمانی امید صفری سید علی مرتضوی معصومه مهربان سنگ آتشزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : مجله ي نوآوري در علوم و فناوري غذایی
دسته بندی مقالات
- 9116 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4152 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5720 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1096 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13780 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1312 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1244 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4